Uitnodiging voor onze Zuiver collectieproeverij 2023

Collectieproeverij Zuiver Wijnen 2023

Onze jaarlijkse collectie-proeverij staat voor de deur en het belooft vanwege ons 10-jarig jubileum een hele bijzondere editie te worden!

Wanneer

Zaterdag 4 & zondag 5 november 2023
Professionele klanten zijn vanaf 11:00u welkom. Particulieren klanten vanaf 13:00u. De proeverij sluit om 17:00u.

Waar

Restaurant Choux
De Ruyterkade 128, Amsterdam
De proeverij is op de derde verdieping

Wie

De deelnemers dit jaar zijn de eerste tien producenten van Zuiver:

Tijdens het weekend zullen een aantal van de aanwezige wijnmakers lezingen houden. Verdere informatie, het schema en de onderwerpen zullen nog volgen via de website en onze Instagram.

Hoe

Een ticket kost €15,00 voor onze particuliere klanten, en het Zuiver-proefglaasje mag mee naar huis worden genomen. Wegens de capaciteit van de ruimte zijn de tickets voor particuliere klanten beperkt beschikbaar.

MELD JE HIER AAN VOOR DE PROEVERIJ

Wijnmakersdiner

Aansluitend op beide dagen van de proeverij, organiseren we een diner met de wijnmakers waar jij ook van harte voor bent uitgenodigd!

Het diner bestaat uit 6-gangen met bij elke gang een bijpassen wijn van een van de aanwezige wijnmakers die hier iets over zal vertellen.

Op zaterdag organiseren we een wijnmakersdiner bij Restaurant Choux, wat begint om 18:30u en kost €125 inclusief het volledige verzorgde diner en wijn. Reserveringen voor het diner bij Choux kunnen worden gemaakt via de website van Choux

Op zondag sluiten we het weekend af met een wijnmakersdiner bij Cornerstore. Hier zullen Jorrit Weeda van Cornerstore samen met Milan Gataric van Restaurant Lux en Stefano Orofino van Calisto het menu samenstellen, en waar bijpassende wijnen van de aanwezige wijnmakers zullen worden geschonken bij de gerechten. Dit diner begint om 19:00u en kost €110 per persoon inclusief het volledige verzorgde diner en wijn. Reserveringen voor dit diner kunnen worden gemaakt voor het diner bij Cornerstore via hun website.

Winkelwagen

0
Voeg nog 250,00 toe voor gratis verzending
0%
image/svg+xml

Geen producten, ga naar Wijnen en voeg producten toe.

Verder winkelen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

preloader