Proeverij Zuiver Wijnen X Terroir Wijn

Zuiver Terroir IGpost

Samen met Tom van TerroirWijn uit Rotterdam organiseren we twee leuke proeverijen op 10 juni bij Bar Cult in Rotterdam en op 11 juni bij Café Modern in Amsterdam. Er zullen speciaal voor deze gelegenheid twee hoogte/berg-wijnmakers aanwezig zijn; Fernando Mesa van Hermanos Mesa uit Tenerife (TerroirWijn) en Wilfried Garcia van Domaine Cotzé uit de Franse Pyreneeën (Zuiver Wijnen). Beide wijnmakers bewerken wijngaarden op grote hoogte boven zeeniveau (>1300m) wat aardig wat uitdagingen met zich mee brengt. Kom langs, vraag raak en proef samen met hen de mooie frisse bergwijnen! Naast wijnen van deze wijnmakers zal er ook een bredere selectie te proeven zijn uit de portfolio’s van beide importeurs.

Alle informatie op een rijtje:

  • Op maandag 10 juni is de proeverij voor professionals bij Bar Cult in Rotterdam tussen 13:00 – 18:00, met aansluitend moderne Mexicaanse snacks bereid door Masa Rotterdam. Reserveren voor het eten is niet noodzakelijk.
  • Op dinsdag 11 juni is de proeverij voor professionals bij Café Modern in Amsterdam tussen 13:00 – 18:00, met aansluitend een diner bereid door team Café Modern. Reserveren voor het diner kan hier.
  • Zowel wijnmaker Fernando Mesa als Wilfried Garcia zijn op beide data aanwezig, en laten hun eigen wijnen proeven. Naast deze wijnen valt er tevens een bredere selectie van wijnen uit het portfolio van TerroirWijn en Zuiver Wijnen te proeven.
  • Na afloop van de proeverijen kan men blijven eten en/of drinken, en zullen TerroirWijn en Zuiver Wijnen speciale wijnen beschikbaar stellen en schenken. De uitgenodigde wijnmakers zullen ook aanwezig zijn voor vragen en een gesprek.
  • Ter gelegenheid van de proeverij bij Bar Cult in Rotterdam koken Frits en Patricio van Masa Rotterdam vanaf 18:00 moderne Mexicaanse gerechten, en na de proeverij in Amsterdam serveert het team van Café Modern vanaf 18:00 hun eigen snacks- en seizoensmenu.
  • RSVP voor de proeverijen via info@zuiverwijnen.nl of via info@terroirwijn.nl. De proeverijen zijn uiteraard gratis.
  • Voor het eten van Masa bij Bar Cult zijn geen reserveringen nodig, en voor het diner in Amsterdam kan er via de website van Café Modern (hier) worden gereserveerd.
  • We nemen een aantal nieuwe releases aan bieren van Nevel mee om tijdens en na de wijnproeverijen de dorst te lessen, waaronder nieuwe all-rounder Wild. En hopelijk valt er tussendoor ook nog van wat zon genieten…

Winkelwagen

0
Voeg nog 250,00 toe voor gratis verzending
0%
image/svg+xml

Geen producten, ga naar Wijnen en voeg producten toe.

Verder winkelen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

preloader