Contact

Adres en pick-up webshopbestellingen

 • De Ruyterkade 128 (ingang restaurant Choux)
 • 1011 AC Amsterdam
 • woe-zat 13:00 -18:00
 • +31 2 02 10 30 90
 • info@zuiverwijnen.nl 
 
 

Horeca

Wij werken samen met horeca en retailers door heel Nederland

 • volledig portfolio uit eigen import
 • persoonlijk advies en individuele proeverijen  
 • maandelijkse mailing over nieuwe wijnen
 • makkelijk bestellen via het bestelportaal
 • snelle levering door heel Nederland

Ook interesse om met onze wijnen te werken? Neem contact op voor meer informatie.

Natuurwijn op KeyKeg

 • We hebben een aantal van onze op wijnen ook beschikbaar op KeyKeg. Dit zijn 20L fusten die op elke tapinstallatie in bar, café of restaurant kunnen worden aangesloten.
 • Door gebruik te maken van KeyKegs kunnen we verse, hoogwaardige wijn leveren met een verminderde ecologische impact, tegen hele scherpe prijzen. Ook kunnen we mee denken over de installatie van tapsystemen.
 • KeyKegs van Zuivere wijnmakers als Fruita AnalogicaDomaine de Majas, Meinklang en bieren van Nevel zijn per direct beschikbaar; wijnen van overige domeinen zijn in sommige gevallen op aanvraag te bestellen. 
 • Klik op de knop hieronder voor meer informatie, of neem direct contact op.

 

keykegs Fruita Analogica

Veelgestelde vragen

We werken met speciale en verzekerde verzenddozen van Vinologix en transport van DPD. Je kunt bestellen per aantal van 1, 2, 3, 6, 9, 12, of 18 flessen. Houd bij het bestellen s.v.p. rekening met deze aantallen voor verzenden.

Binnen Nederland brengen wij  hiervoor €10 in rekening. Vanaf een bestelling van €250 verzenden wij gratis.

Buiten Nederland gelden de standaard verzendtarieven per land. Dit wordt berekend bij de check-out.

Tijdens de check-out is er ook de mogelijkheid om ‘ophalen’ aan te vinken. In dat geval zetten we de bestelling voor je klaar in de winkel en kun je deze vaak dezelfde of de volgende dag gratis komen ophalen. 

Please order for the amount of bottles that we have available in shipping boxes sizes: 1, 2, 3, 6, 9, 12 or 18 bottles.

The shipping costs per country are calculated during check-out. 

Bij een bestelling geplaatst in de webshop, proberen wij altijd, mits voorradig, dezelfde of de volgende werkdag te verzenden.

De wijn wordt dan vaak de volgende dag al geleverd door DPD.

Heb je je bestelling nog niet ontvangen? In veel gevallen is de optie ‘gratis afhalen bij restaurant Choux’ aangevinkt, en staat je bestelling klaar om opgehaald te worden. Wil je in dat geval toch dat je bestelling wordt verzonden, neem dan contact met ons op. 

We horen het graag wanneer een fles kurk heeft. In dat geval kun je contact opnemen via de email of bellen. Bij voorkeur kom je langs in de winkel zodat we samen kunnen proeven en gelijk een nieuwe fles kunnen meegeven.

Andere ‘fouten’ in natuurlijke wijnen zijn vaak aan smaak en ervaring onderhevig en garanderen geen gratis nieuwe fles. Het vereist een open en nieuwsgierige blik om de natuurwijn wereld te ontdekken en kan gepaard gaan met (zachtjes) vallen en (energiek) opstaan. 

Natuurwijn is een zo natuurlijk mogelijk product, gemaakt met minimale interventie en geen of minimale toevoegingen. Alle natuurwijnen zijn minimaal bio-wijnen (dan wel met óf zonder keurmerk), maar slechts een klein gedeelte van de bio-wijnen zijn natuurwijnen. Bij bio-wijnen zijn geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt op het land, maar het merendeel van de bio-wijnen zijn niet natuurlijk gemaakt. Bij de fermentatie van de wijn wordt vaak uitgebreid geïntervenieerd en toegevoegd. In een perfecte transparante wereld zouden we dit van het etiket af kunnen lezen, maar helaas is de wijnindustrie nog niet zo ver. Bij natuurwijnen trek je de bio-lijn door: waar je op het land niet intervenieert, doe je dat in de wijnmakerij ook niet.

Lees hier meer over natuurwijn

Winkelwagen

0
Voeg nog 250,00 toe voor gratis verzending
0%
image/svg+xml

Geen producten, ga naar Wijnen en voeg producten toe.

Verder winkelen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

preloader