Zuiver Wijnen Overzichtsproeverij 2022

Zuiver Najaarsproeverij Nov 2022 WEB scaled

Dit jaar houden we onze jaarlijkse overzichtsproeverij op zaterdag 5 en zondag 6 november tussen 12:00 en 17:00, op de 3e verdieping boven Restaurant Choux (De Ruyterkade 128, Amsterdam).

Er zijn zo’n 150 wijnen uit het Zuivere portfolio te proeven, waaronder nieuwe aanwinsten en verse jaargangen. Ook zullen Amós Bañeres (ook van Els Vinyerons), Zoé Puzelat van Clos du Tue-Boeuf, Alessandro Poretti van Valli Unite, Katka Kuropková van Slobodne Vinarstvo en Ewald Tscheppe van Weingut Werlitsch persoonlijk aanwezig zijn om hun eigen wijnen toe te lichten.

Traditiegetrouw is er zaterdagavond bij Restaurant Choux aansluitend een wijnmakersdiner. Reserveren kan via info@zuiverwijnen.nl, onder vermelding van de naam, het aantal personen en eventuele dieetwensen. Het diner start om 18:30. 

Op zondagavond zijn wij met de wijnmakers voor het diner te vinden bij EuroPizza, met een aangepaste wijnkaart vol speciale wijnen van de bezoekende wijnmakers. De reserveringen voor dit diner gaan via de website van EuroPizza. Voor het diner op zondag is geen vaste starttijd.

Winkelwagen

0
Voeg nog 250,00 toe voor gratis verzending
0%
image/svg+xml

Geen producten, ga naar Wijnen en voeg producten toe.

Verder winkelen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

preloader