Nieuwe producten
Bestsellers
Aanbieding
Laatste nieuws
-
De jaarlijkse Georgië-proeverij
11-mrt-2025
Zoals gewoonlijk organiseren wij dit voorjaar weer onze jaarlijkse Georgië-proeverij bij Restaurant Choux op maandag 17 maart, waarvoor we jullie graag uitnodigen! Met de eerste zonnestralen van het voorjaar en de dagen die gestaag lengen begint het wijnseizoen weer écht op gang te komen, en vieren we dat traditiegetrouw met... lees verder
-
Update maart 2025 & Gut Oggau-maand!
28-feb-2025
Kortingsmaand Gut Oggau, jaarlijkse Georgië-proeverij, nieuwe Esencia Rural, verse Pur Jus van Léo Dirringer, Clot de l'Origine, aanvulling van Andi Mann's Müller-Thurgau en meer! Er schijnt licht aan het einde van deze lange wintertunnel! De dagen worden langer, de zon heeft in februari al weer een paar uur geschenen en... lees verder
-
Uitnodiging: een weekend met Fabio Gea
12-feb-2025
Op 22, 23 en 24 februari is Fabio Gea in het land, met wie we een diner in Rotterdam op zaterdag, een middag op zondag en een masterclass op maandag in Amsterdam organiseren. Om de binnenkomst van de nieuwe wijnen van Fabio Gea te vieren, organiseren we het weekend van 22 februari samen met... lees verder
-
Zuivere update februari 2025
12-feb-2025
Fabio Gea in Nederland, Werlitsch online, nieuwe Domaine de La Borde, Les Valseuses, mousserende en oranje La Loue, nieuwe Casa Caterina, La Rural, aanstaande Georgië-transport, en meer! Twee keer knipperen, en het is (zo goed als) februari! We hopen dat jullie allemaal goed de grauwe januarimaand hebben doorstaan, en... lees verder
Uitgelichte wijnmakers
-
Domaine Matassa
Roussillon
Frankrijk
-
Domaine Ruhlmann-Dirringer
Elzas
Frankrijk
-
Gut Oggau
Burgenland
Oostenrijk
-
Jean-Pierre Robinot (Les Vignes de L'Ange Vin)
Loire
Frankrijk
-
Pheasant’s Tears
Kakheti
Georgië
-
Podere Pradarolo
Emilia-Romagna
Italië
-
Thibaud Capellaro
Noord-Rhône
Frankrijk
-
Weingut Strohmeier
Steiermark
Oostenrijk
Onze filosofie
Zuivere wijnen zijn natuurwijnen. Pure wijnen gemaakt op natuurlijke wijze en met minimale interventie. Het merendeel van onze wijnen bevat geen toegevoegde sulfieten, en geeft zodoende maximale uiting aan smaak en aroma van druif en terroir, en de hand van de wijnmaker. Dit betekent niet dat we gecharmeerd zijn van alle wijnen die onder de noemer ‘natuurwijn’ vallen. Maar voor ons is deze natuurlijke productiewijze wel de enige objectieve voorwaarde voor pure kwaliteit, en dit maakt dat wij voor ons genot binnen deze groep wijnen zullen zoeken. Om vervolgens alleen die wijnen uit te kiezen die wij puur, vol, diep, elegant, gebalanceerd, uitgesproken, energiek of spannend vinden: onze zuivere wijnen.